Jurnal pictat Micul Print | Caiet cu coperta de piele inspirat din cartea Micul Print de Antoine de Saint-Exupéry

miercuri, 27 noiembrie 2019

| | |


Micul Print - Jurnal din piele pictat manual


Micul Print - Jurnal lucrat manual

Micul Print - Jurnal handmade pictat




Jurnal pictat Micul Print | Caiet inspirat din cartea Micul Print de Antoine de Saint-Exupéry


Acest jurnal este inspirat de Micul Print de Antoine deSaint-Exuspery si reprezinta micul print pe mica lui planeta privind catre univers. Este una din cartile mele preferate pe care daca nu ai citit-o ti-o recomand cu drag.
(“And now here is my secret, a very simple secret: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye”).

Coperta

Coperta este din piele naturala si pictata de mana cu vopsea acrilica ce straluceste in intuneric. Datorita acestei vopsele imaginea se incarca de la lumina si lumineaza in intuneric
Pielea folosita pentru coperta este piele 100% naturala si reciclata. Ea provine din resturile de piele ce le raman fabricilor de incaltaminte si marochinarie. Asta este unul din motivele pentru care jurnalele mele sa fie lucrate fiecare in parte si nu exista 2 jurnale identice.

Paginile

Jurnalul este in format A5 (aprox. 220x160 mm) contine 280 de pagini veline iar hartia din interior este trata cu cafea sau cu ceai negru pentru a capata aspectul de hartie veche si permite scrierea cu pix, creion sau stilou. Paginile sunt legate in legatura copta in fascicule de cate 10 iar cotorul este lipit si intarit cu material textil.


Detalii legate de pret si livrare puteti gasi pe www.skoob.ro 


Pentru a fi la curent cu noutatile noastre urmareste-ne pe Instagram @AtelierulSkooB





0 comentarii: